Условия за поръчка и доставка (в сила от 18.09.2012)

    Продуктите от сайта hobby.neomontana-bg.com можете да получите с директна доставка от нас чрез куриерска фирма. При доставка до офис на куриер (Спиди, Еконт) използваме ПОЩЕНСКА пратка. Разходите за доставката са за сметка на клиента (пощенските пратки при Спиди започват от 2.49лв/бр.).

  

 При поръчки на обща сума над 50.00лв. доставяме пратката за наша сметка по Еконт Експрес/СПИДИ до поискване в техен офис (необходимо е населеното Ви място да има офис на Еконт/СПИДИ). Моля, посочете удобният Ви офис в случай, че в населеното Ви място има няколко офиса!

Безплатната доставка не Важи в случаите, че има приложена отстъпка за количества към продуктите!!!

   За да поръчата е необходимо единствено да ни изпратите Вашата поръчка по електронната поща:


Поръчката може да е в свободен текст, но обезателно да съдържа следната информация:
1. Пълен списък на имената на продуктите и количеството от всеки от тях.

2. Общата сума на поръчката

3. Населено място за изпращане на пратката, точен адрес, имена на получателя и ТЕЛЕФОН (за предпочитане мобилен). Куриерските фирми НЕ приемат пратки без телефон за връзка с получателя!

ВАЖНО! При възможност пратките изпращаме с пощенска услуга на Еконт или Спиди; те са само до поискване.

   След получаване и обработване на Вашата заявка ще получите обратен е-мейл за повърждение. В случай, че имаме в наличност всички позиции от Вашата поръчка тя ще бъде изпълнена в рамките на деня (в случай, че складовите наличности от дадена позиция са изчерпани, ще изпълним поръчката в срок до 10 дни, за което ще бъдете уведомени).

   За справки и информация по поръчки за хоби продукти: тел. 0884756177